Škola v prírode 2025 v Rajeckej doline s atraktívnym programom- odmena pedagógom až 400,-€ ,na vybrané termíny odmena až 800,-€ur

 
Posledný voľný termín švp na rok 2024
 Voľný jesenný termín :  07.10. – 11.10.2024  

                       + atraktívny program v cene

                       + zaujímavá odmena každému pedagógovi 

                            + len jedna (skupina)škola v objekte 
                             

Ponuka ŠVP na rok 2025  „s programom “ 

Cena pobytu 5 dní 4 noci (od pondelka do piatka)
180 €ur/os/pobyt pri min.40 os.+4 os.ped.dozor+4×100,-€ur odmena
190 €ur/os/pobyt pri min.30 os.+3 os.ped.dozor+3 x100,-€ur odmena
Na júnové termíny príplatok +5 €ur/osoba/pobyt.  Na vybrané aprílové termíny dvojnásobná odmena 

Cena pobytu obsahuje :  

  • ubytovanie v izbách  2,3,4 lôžkových
  • 5 x denne strava (raňajky,desiata,obed,olovrant,večera)
  • pitný režim,jednotné nápoje do každého jedla
  • osoby ped.dozor zdarma podľa počtu osôb uvedených v cenníku
  • športové potreby zdarma,futbalové a volejbalové ihriská zdarma
  • celý objekt len pre jednu ucelenú skupinu (školu)
  • + 100 Eur odmena každému pedagógovi (vyplatené podľa počtu platiacich osôb)vid´.cena pobytu+ program podľa ponuky v cene*** (v cene pobytu sú započítane všetky výlety a exkurzie vrátane autobusovej prepravy a prípadných vstupov(opis viď.1.-4.deň)

    Školy v prírode, tábory - Odznacikovo           Plán termínov švp 2025

  

        apríl 2025

    

      máj 2025

     

        jún 2025

 

september 2025

 

október 2025

 31.3. – 4.4.
 dvojnásobná odmena
  5.5. – 9.5.
   2.6.- 6.6.
príplatok + 5€/osoba
22.9.-26.9.
 
6.10.-10.10.
 7.4. – 11.4.
 dvojnásobná odmena
  12.5.- 16.5
    9.6.-13.6.
príplatok + 5€/osoba
29.9.-3.10.

 

13.10.-17.10.
 
 28.4. – 2.5.
 
  19.5.- 23.5.
   16.6.-20.6.  pr
príplatok + 5€/osoba

 

 

 

   26.5.- 30.5.

 

 

 

 

 

 

 

 

vysvetlivky : pr – predbežná rezervácia  , R – termín predaný ,zaplatená záloha ,xx  – dočasná rezervácia,

 

PROGRAM  ŠVP  v cene***       

1 deň

poobede prehliadka okolia ,vychádzka do obce Kunerad, návšteva ruin zánku        KUNERAD,vzdialený len 5 km od RZ Paradise.

Kuneradský zámok pochádza z roku 1912 a pôvodne to bol poľovnícky zámok grófa Balestréma, ktorý sem prichádzal aj so svojou rodinou na poľovačku najmenej raz do roka, väčšinou však každú jar a každú jeseň. Zámok bol postavený v štýle francúzskej secesie. Blokovú stavbu s prevýšeným stredom oživovali veže, arkády, terasy a vonkajšie schodiská. Vysoké strechy s vikiermi vyvolávali predstavu gotického sídla. Romanticky pôsobiaci zámok mal obdobne riešené aj interiéry. Bol vybavený komfortným a najmodernejším zariadením. Mal aj vlastnú elektráreň na vodný pohon. Oproti zámku sa nachádzal umelý vodopád, ktorý vytvárala odpadová voda z turbínového náhonu. Grófska rodina bola navyše veľmi vzdelaná a nábožná. Preto v zámku dala zriadiť aj kaplnku svätej Terezky Ježiškovej…….

2 deň    

Poldenný autobusový výlet Rajecká Lesná- Čičmany – Rajecké Teplice

Návšteva slovenského betlehemu v Rajeckej Lesnej.Je to obdivuhodné dielo majstra Jozefa Pekaru z Rajeckých Teplíc, ktoré nezobrazuje len Kristovo narodenie, ale aj dejiny slovenského národa. Každý návštevník zo Slovenska tu nájde kus zo svojho domova, jeho históriu a tradície. Dielo zobrazuje práce a remeslá, ktorými sa voľakedy slovenský ľud zaoberal, jeho národné kroje, zvyky a spôsob života. Postavy sa pohybujú, pracujú, zabávajú. Slovenský Betlehem je učebnicou dejepisu i zemepisu, zrkadlom umu a umenia rezbárskych tradícií v Rajci. Dýcha z neho optimizmus, radosť z práce i zo života, všedný i sviatočný deň prostého človeka. Dielo je dlhé 8,5 m, široké 2,5 m a vysoké 3 m. Spolu je tu rozmiestnených asi 300 postáv, z ktorých sa polovica aj pohybuje.

prehliadka obce  ČIČMANY,v cene doprava

prehliadka objektov Čičmanskej ľudovej architektúry, Rázovitá obec ČIČMANY, obkolesená Strážovskými vrchmi a Malou Fatrou v južnej časti Rajeckej doliny sa preslávila originálnymi drevenicami s charakteristickou bielou ornamentálnou výzdobou. Pamiatkovú rezerváciu tvorí 136 dreveníc.

prehliadka kúpelného mestečka Rajecké Teplice 

návšteva kúpeľného mestečka Rajecké Teplice (prehliadka kúpeľov Aphrodite, návšteva Rybárskej   Bašty (je vidieť pod hladinu jazera   kde plávajú farebné ryby),nový nádherný park pri kúpeľnom dome Aphrodite.

     

3 deň

Exkurzia farmy Prístavky  spojený s jazdou na koni

v cene vstup + 2 hodiny jazda na koni pre všetkých

Exkurzia farmy Prístavky  spojený s jazdou na koni (V cene vstup + 2 hodiny jazda na koni pre všetkých )Na farme  v súčasnosti možno vidieť  viacero zvierat. ôžete u nás vidieť hlavne kone, ale taktiež aj prasiatka, kravičky, zajace, kačky, sliepky, holuby, bažanty a samozrejme naše psy, ktoré nám pomáhajú pri práci Návštevníci majú možnosť zajazdiť si na koni, ponúkame rekreačné jazdenie pre malých aj veľkých. Deti sa môžu vyšantiť na lúke, zahrať na detskom ihrisku alebo zaskákať na trampolíne. Pre organizované skupiny a školy ponúkame exkurziu po farme.

   4 deň

Poldenný autobusový výlet

Návšteva stredovekej dediny Paseka na hrade STREČNO

                 v cene doprava+vstup do dediny Paseka  

Návšteva stredovekej dediny Paseka na hrade STREČNO (v cene doprava+vstup do dediny Paseka ).Stredoveká dedina Paseka vyrástla v roku 2013 v podhradí hradu Strečno. Bola postavená autenticky podľa dobových stredovekých stavieb. Pozostáva z piatich malých kompletne vybavených drevených domčekov so slamenými strechami – dom stredovekého pekára, rybára, ľudovej liečiteľky a útulne pre pútnikov. Súčasťou dediny je funkčná zvonica a studňa. Využité sú tradičné materiály tých čias – drevo a tŕstie. V bezprostrednej blízkosti vybudovanej stredovekej dediny návštevníkov zaujme oddychová časť – ohnisko s grilom a studňou. Novovybudovaný prezentačný priestor v štýle amfiteátra s lavičkami slúži na ukážky remesiel a kultúrne vystúpenia. Pri projekte sa nezabudlo ani na najdôležitejších návštevníkov – deti. Drevené ihrisko s využitím motívov hradnej architektúry ponúka možnosť stráviť príjemné chvíle pod hradom. Výstavba stredovekej dediny sa realizovala ako projekt „Oddychová zóna pod hradom Strečno“

Autobusová doprava:

V prípade záujmu Vám zabezpečíme autobusovú dopravu za vopred dohodnutých podmienok.

  autobusmi: VDL ,– 50 miest ,výbava: pásy,,automatická klimatizácia, TV, DVD, mikrofón, kávovar, chladnička ,WC, 

MAN – 33 miest ,výbava: pásy,,automatická klimatizácia, TV, DVD, mikrofón, kávovar, chladnička ,

Cena prepravy zo školy do zariadenia Paradise na požiadanie !
 Pri rezervácii ŠVP vrátane dopravy zo školy do strediska a späť 
               výhodná cena prepravy našim zmluvným prepravcom .

Cena prepravy Vám bude oznámená vopred a po odsúhlasení aj potvrdená písomne.

Pre menšie skupiny do 33 osôb máme k dispozícii autobus MAN 

  • FOTO PROGRAMU 

  •    
  • Betlehem Rajecká Lesná                                                                             Skanzen Čičmany
  • Kúpeľné mestečko Rajecké Teplice

  •           
  • Farma Prístavky+Jazda na koni

   

stredoveká dedina Paseka na hrade STREČNO 

 

NOVÁ ATRAKCIA PRE DETI ! 

 

Rozprávkový les – Nezbudská Lúčka 

    cena vstupu na rok 2024 : 3.50,-Eur/osoba (pri skupine )  Nie je započítaný v cene programu ,ale je dodatočne platený v pokladni 

   možnosť spojiť s výletom na Strečno)

Rozprávkový les je zábavný park otvorený len od júna v Nezbudskej Lúčke. Je rajom pre deti, ale poteší aj dospelácke srdiečko. Prechádzka rozprávkou sa začína pri Húsenici, kľukatým chodníčkom ,pokračuje popri domčeku v strome, Ferdovi Mravcovi, k spievajúcim a tancujúcim krokodílom, odtiaľ do Ľadovej jaskyne a ďalej pri rôznych rozpravkových bytostiach (Červená Čiapočka, Šípková Ruženka, Tri prasiatka, Golem, Kocúr v čižmách,…) a končí pri Krtkovi. Tam je vidno, že park sa do budúcnosti určite ešte o nejaké postavičky rozrastie. Dokonca tu narazíte aj na Koroňáka, postrach posledných mesiacov.

V sezóne je otvorené od 9:00 do 18:00, mimo do 16:00. Po prechádzke v rozprávke sa deti ešte môžu vyšantiť na detskom ihrisku alebo dobiť energiu v Kolibe Panoráma, odkiaľ je krásny výhľad na hrad Strečno (ktorý je už len na skok a oplatí sa zastaviť aj tam), pozrieť zvieratká v maličkej mini ZOO.

Súčasťou areálu sú aj kolotoče, ktoré sú spoplatnené, skákací hrad, predávajú sa balóny, cukrová vata a sú tam aj stánky s občerstvením. Do Nezbudskej Lúčky sa  dostanete autom, zaparkovať sa dá pri šťastí aj kúsok od vchodu, alebo vlakom, odkiaľ je to prechádzka na 10 minút a cesta je značená.

pozri video :https://www.youtube.com/watch?v=0p3Qoqdqv3Y    alebo   https://www.youtube.com/watch?v=RpbQ5FGeYWU

 

Scroll to Top